Продуктови предложения


 

Мечтано разнообразие

СВЕТЪТ НА БАНИТЕ Ви чака с много идеи за банята (в Търговски Център BAUHAUS)-услуги и изключително разнообразие и избор на плочки, керамика, смесители, мебели за баня, душ-панели, душкабини и аксесоари в различен дизайн и на различни производители. Предлагаме и голям избор на качествени собствени марки.

 

Вани и санитарна керамика

СВЕТЪТ НА БАНИТЕ предлага продукти за различни стилове и идеи за дизайн на банята – от романтичен до класически издържан стил. За това имате на разположение голям избор от санитарна керамика, душ корита и бани: индивидуални решения за всяко приложение с много възможности и вариации за материал, форма и цвят – от най-малкото помещение до цялостни решения за големи бани.


Смесители

Украсете Вашата баня с отбрани красиви смесители! СВЕТЪТ НА БАНИТЕ предлага функционални и висококачествени серии смесители на известни марки производители за всеки стил: от класически през модерен до футуристичен. Нашите смесители се отличават с високо качество, голямо разнообразие на дизайн и удобство в работата. Със съвършенство в техниката и финес в детайла.


Мебели за баня

Стилно подредено и добре съхранено! СВЕТЪТ НА БАНИТЕ Ви предлага огромен избор от долни, полувисоки и високи шкафове, огледала, огледални шкафове и много повече. Независимо дали е практично или в романтичен стил, в СВЕТЪТ НА БАНИТЕ се намира по нещо за всеки вкус и във всеки ценови диапазон – много продукти, които можете да закупите директно.


Плочки и естествен камък

Стилната основа за изграждането на банята са естествен камък и плочки, които визуално предават настроение на Вашата баня. Чрез форми и цветове, мозайки и интересни комбинации от различни материали Вашата баня става класическа или модерна, с изчистен стил или игрива, минималистична или уютна. В СВЕТЪТ НА БАНИТЕ ще намерите подходящите плочки и естествени камъни за всяка идея за дизайн и за всеки стил. Най-високо техническо ниво, отличен дизайн и най-добро качество са критериите, според които избираме нашите производители. Особено ценим сигурността при доставката и гаранциите след покупка.


Аксесоари

Поставете акценти и оставете Вашия личен отпечатък във Вашата мечтана баня! С практични аксесоари като сапунерка, държач за хавлия и гарнитура за четка Вашите продукти за баня са добре съхранени и удобни за ползване. Дизайн, функционалност и креативни решения открояват сериите  аксесоари на реномирани производители. Превърнете Вашата собствена баня в един Wellness-оазис, в един източник на ежедневно добро физическо и душевно здраве! Специализираните консултанти от СВЕТЪТ НА БАНИТЕ  с удоволствие ще Ви информират за възможностите за оборудване и детайлите по инсталацията.